Sommeravslutning på Stovivollen med hederstegn og æreskniver

I år var det tre æreskniver og et hederstegn som ble delt ut til speider ledere som har gjort en lang og ærefull innsats for gruppen. Rammen for sommeravslutning, æreskniver og hederstegn var i år lagt på Stovivollen i Vestmarka. Her fikk speiderne og foreldre se hvor mye arbeid som er nedlagt på restaureringen av Stovi.

Grillen var varme og det ble tid til flere grillpølser, saft, kaffe og kaker til foreldre som hadde tatt turen opp til denne sommeravslutningen.

Sissel Kjevik har vært gruppeassistent i mange år og vært god erstatter for gruppeleder. Sist har Sissel lagt ned et stort arbeide gjennom restaurering av Stovi.

Yngve Opsahl har hatt flere oppgaver for gruppen, vært leder for flere Hiorth turer og fungert som hjemmevakt for ulike tur arrangementer. Nå sist har han fungert som søppel dugnads koordinator og leder.

Bjarne L. Gram har vært småspeiderleder i flere år og har nå tatt over som gruppelederassistent. Bjarne er også en primus motor for gruppens hjemmesider og blogg.

Norges speiderforbunds hederstegn ble utdelt til Sigrid Aketun som har vært gruppeleder for 1. Tanum i ti år og gjort gruppen til en av kretsens største grupper. Sigrid har nedlagt et enormt arbeid, og lover ikke å gi seg på mange år ennå. Sigrid er i dag leder for bever speiderne.

Kretsleder i Asker og Bærum krets av NSF og gruppeleder i 1. Tanum, Tor Bergersen her sammen med gruppeassistent og småspeiderleder, Bjarne L. Gram, Beverleder, Sigrid Aketun, foreldrekontakt, Sissel Kjevik og alt mulig leder, Yngve Opsahl.

 

Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: