Til lørdag er det Earth Hour

Husk å slukke lyset!

26. mars klokka 20.30 er det igjen tid for å slukke lyset i én time for miljøets skyld verden over. Både enkeltspeidere og grupper oppfordres til å være med!

Earth Hour startet i Sydney, Australia, i 2007, og siden den gang har bare flere og flere millioner mennesker sluttet seg til hvert år. 162 kommuner i Norge deltok i fjor, og mange verdenskjente byggverk var i 2010 mørklagt til Earth Hour. Earth Hour har blitt verdens største klimakampanje, og det er kanskje ikke så rart, for både enkeltpersoner, bedrifter, organisasjoner og statlige organer kan være med. Du trenger tilgang til en lysbryter bare – men kan også gjøre mer!

Ønsker du å gjøre mer enn bare å slukke lyset lørdag 26. mars kl. 20.30, finnes det mange alternativ. Du kan for eksempel sjekke ut Klimaskolen.no, som har undervisningsopplegg for barn. De har også quizer om Earth Hour.

Les mer om Earth Hour her. Til slutt: For ikke å glemme tidspunktet, kan du sende WWF SLUKKE på SMS til 2377, så får du en SMS når det er på tide å slukke lyset!

Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: