Troppstur 11.-13.02

Roverne (Kari, Beate, Merete, Olav, Erlend, Sigurd, Øystein, Åsmund – med hunden Stella) og vandrerne (Eirik, Henrik, Truls, Astrid, Margrete, KA og Andreas) dro på ski opp til Grønland fredag kveld. Vi tok en rolig kveld med kyllinggryte til middag.

Neste morgen dro vandrerne ned for å møte resten av patruljen sin på Vestmarkssetra. Da de alle var kommet opp og vi hadde fått i oss litt lunsj, gikk vi ut for å lage skihopp og leke ”Capture the Flag”. Da både speidere og rovere var ferdige med å boltre seg i snøen, begynte patruljene på matkonkurransen. Vi hadde en ny vri på konkurransen denne turen, i at patruljene selv fikk kjøpe maten de skulle bruke. Alle patruljene lagde flere retter hver, så dommerne – Beate og Merete – var gode og mette etter å ha smakt alt.

Etter middag var det leirbål i peisstua, med oppfinnsomme sketcher og leker fra patruljene.

Skikkelig grønlandstur blir det jo ikke uten ”skotte og viking”. Så da bar det ut i snøen igjen; denne gangen i stupmørket. Skottene skulle transportere ”liv” til skottekongen. Men for å gjøre det, måtte de komme seg forbi de blodtørstige vikingene. Det var langt utpå natt før slitne speidere endelig fikk dratt seg i seng.

Tidlig(?) neste morgen var det flaggheis. Så kom et par timers hektisk arbeid; rom må kostes og vaskes, ovner må tømmes, sekker må pakkes og vedkasser må fylles. Da alt dette var ferdig, fikk speiderne prøvd seg et par ganger til på skihoppet før vi dro ned igjen til parkeringsplassen.

Takk for en flott tur!

–Kari

Bilder fra turen ligger nå ute på Flickr!

http://www.flickr.com/photos/tanumspeidergruppe/

Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: