Endring i troppens terminliste

Hei dere

Håper alle hadde en flott tur sist helg. Innsatsen deres var ypperlig og det var ytterst frydefullt å observere forskrekkede turgåerne. Enkelte så ut som om øynene holdt på å trille ut av hodet på dem. Fantastisk. Bilder er å finne på Flickr, se link til høyre.
Vi kom på at vi går på skole og studerer. Derfor ser vi oss dessverre nødt til å avlyse troppsturen som er satt opp 4.-5. desember. Selv om vi ikke har kapasitet til å arrangere tur, er patruljene veldig velkomne til å bruke hyttene til patruljeturer når dere måtte ønske det. Bare ta kontakt :]
Dessuten er vandrerturen ( vandrere= de som går på ungdomsskolen) flyttet fra det oppsatte tidspunktet 20.-21. november til 11.-12. desember.  Flinke vandreransvarlig Beate Haugen kommer til å informere mer om dette senere. Siste helgen i november, 26.- 28. november, arrangerer kretsen peffkurs to. Det er et praktisk og veldig godt lederkurs som vi oppfordrer alle våre vandrere til å delta på. Meld dere på til troppsleder@1tanum.no innen 12. november kl 23.59. Nærmere info om kurset vil bli gitt til de som melder sin interesse.
Ok, korte fakta til slutt:
  • Tur 4.-5. desember avlyst
  • Vandrertur flyttet til 11.-12 desember.
  • Påmelding til peffkurs 26-28. november til denne mailen innen 12. november

Ha en ellers fortreffelig november.

Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: