Oppsummering fra foreldremøte 3. mars

  • Sommerleir.  Programmet for leiren begynner nå å bli klar, og finnes på www.kilke.fi.  Det er ikke klart hvilken underleir vi skal være i enda, men vi håper på å bo ved siden av den finske troppen som bodde hos oss på Utopia.  I forbindelse med transport viser det seg at selskapet vi har avtale med hadde gitt oss feil pris (lavsesong i stedet for høysesong) og vi blir dessverre derfor nødt til å øke leirkontigenten med 500-700 kr per person.  Lara jobber med budsjettet for å finne ut nøyaktig hvor stor prisøkningen blir.
    Ang. mat for turen så kommer vi tilbake med endelig informasjon, men vi satser på en kombinasjon av matpakker og felles mat.
  • Sissel Kjevik informerte om arbeidet i foreldreutvalget.  Det er nå nedsatt grupper for å koordinere søppeldugnad og sommerfesten.  Egen gruppe jobber med oppussingsarbeidet på Stovivollen.  Det var en meget flott artikkel om initiativet i Budstikka i vinterferien, og denne har gjort til at vi har fått en del henvendelser om støtte.  Samtidig arbeider Sissel med å få på plass ny brukskontrakt med eier.
  • Til informasjon så jobber vi nå med å få på plass ny troppsledelse etter sommeren.  Lara takker for seg etter 3 år og gleder seg til å være «bare rover».
  • Sommeren 2011 er det verdensjamboree i Sverige.  Noen medlemmer fra gruppen har allerede meldt seg på.  Deltagelse på en slik leir vil være individuelt som medlem av den norske delegasjonen (altså ingen felles deltagelse med troppen).  Verdensjamboree er en unik og fantastisk opplevelse i «speiderkarrieren», men ganske dyr sådan.  Les mer her: http://abkrets.scout.no/?id=65.  Samme sommer vil det også bli arrangert kretsleir for Asker og Bærum Krets.
Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: