Nye patruljer

Den store nyheten for troppen er at vi nå velger å omrokkere på alle patruljene slik at vi får 5 nye blandete patruljer, istedet for 2 jentepatruljer og 2 guttepatruljer. Dette gjør vi i hovedsak for å få litt mindre patruljer, og for å gi oss mer fleksibilitet for å sette sammen patruljene. Men vi ser også på dette som en fin anledning til å gjøre speiding enda mer unik – ikke bare får speiderne jobbe sammen i grupper på tvers av alder, men gruppene består også av begge kjønn.

Som ved enhver endring må vi alle være litt ekstra innstilt på at dette går fint, og det er alles ansvar å bidra til å skape et nytt og kjempebra patruljemiljø. Etter å ha sett de nye patruljene i aksjon med lek, konkurranser og båltenning tror jeg dette kommer til å gå veldig fint!

De nye patruljene våre er:
Bjørn
Ekorn
Gaupe
Pinnsvin
Varg

På møtet forrige uke fikk alle speiderne utdelt nye skjerf, i patruljefargen sin. Det er nå en liten konkurranse på gang mellom alle patruljene, der alle skal prege dette skjerfet med sitt nye patruljedyr, navn osv. Konkurransen avsluttes på troppsturen (høsthaik) 12-13 september. Det er derfor meget viktig at de av dere som ikke har fått skjerf tar kontakt med Lara, så at dere også kan hjelpe patruljen med å vinne heder og ære, og sikkert en kul premie. Disse tar jeg også med på søppeldugnaden, samt at en adresseliste for patruljen blir sendt ut i etterkant av møtet.

Reklamer

Her kan du abonnere på nyheter fra 1tanum.no på e-post.

RSS Nytt fra Speiding.no

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

RSS Nytt fra Asker&Bærum Krets

  • En feil oppstod, og strømmen er antagelig nede. Prøv igjen senere.

Siste bilder fra fotoalbumet

Reklamer

%d bloggere like this: